Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Zijbalk


voor 24/7 service klik hier...


since 1994


Web
Analytics

producten

Veel verkochte producten

Wij bouwen vooral machines, constructies en besturingen op bestelling, dus geen grote series. Er is echter een aantal producten dat wij ook als standaard bouwen. Een aantal daarvan staan op deze pagina.

Voor informatie over de veel door ons verwerkte merken en types materialen kunt u kijken bij onze eigen voorkeursmaterialen.
De producten daar kunnen we ook snel en voordelig leveren. Bel of mail ons voor een prijsopgave.

Verder kunt U ook kijken bij de Aanbiedingen. Veel nieuwe dingen die gewoon al veel te lang op de plank liggen en artikelen die nog maar weinig gebruikt zijn voor lage prijzen.

Touchpanels

Wij kunnen in principe alles leveren van ESA automation maar leveren alleen technische ondersteuning voor de VT, SC en IT schermen. Wij hebben geen voorraad dus hou rekening met een levertijd van minimaal een week.

Servo doseersysteem

Voor alle soorten vulmachines hebben wij een servodoseersysteem. Deze worden veel ingezet bij schroefdoseurs ter vervanging van de rem-koppelings aansturing. Bij vervanging van dit soort systemen zijn de grootste voordelen:

  • geen slijtage meer
  • nauwkeuriger vullen

Eventueel is dit systeem uit te breiden met een complete aansturing voor papieropvoer ter vervanging van oudere remsystemen.

enkele schermpagina's. klik voor grote afbeelding

De volgende instellingen zijn o.m. te maken:

  • doseerhoeveelheid
  • acceleratie
  • deceleratie
  • tendensregeling
  • snelheid roerwerk
  • koppelbewaking
  • enz

Daarnaast zijn er nog vele extra's, zoals een proefdosering met correctie, om snel de juiste dosering te bereiken en een detektie dat de dosering dreigt vast te lopen. Dat laatste is handig om bij „smerende” producten doseerschroeven tegen breuk te beschermen.

Alle in te stellen parameters (via touchpanel) kunnen worden opgeslagen in recepten.

Tegen een meerprijs is het scherm ook met een extra communicatiepoort te krijgen om bijvoorbeeld aan te sluiten op een PLC. Uw eigen logo is kosteloos in de schermpagina's op te nemen.

Prijzen:
doseersysteem EUR. 6.200,00
doseersysteem dubbel EUR. 9.900,00
Inclusief servomotor(en), drives met softwaremodule, motorkabels, touchpanel.
Exclusief ombouwset (machine afhankelijk), en in-/ombouw.
Prijzen exclusief BTW, wijzigingen voorbehouden.

Foliewagens voor palletwikkelaars

Veiligheidshekwerken

Wij maken uiterst robuuste heavy-duty hekwerken voor om uw machines. Geheel op maat en naar klantspecificatie. De bevestigingen van eventuele doorloopbeveiligingen en mutingfotocellen worden direct aan de palen gelast. De palen en hekken worden gepoedercoat' in iedere gewenste kleur.


klik hier voor meer informatie

Laserbenodigdheden


LC consultancy levert alle benodigdheden voor uw laser. Korte levertijden en goede service zijn standaard bij LC Consultancy. Ook voor problemen met uw laser kunt U terecht bij LC consultancy

adres LC ConsultancyTaxameters

Wij hebben jarenlang Digitax taxameters verkocht. Sinds 2010 verkopen wij geen taxameters en benodigdheden meer. Uiteraard verlenen wij wel volledige service op door ons geleverde meters. Tariefwijzigingen in de meter programmeren gratis op afspraak.

contact: Gerrit Jan Dreijer, 06-51695875

update 2012: Voor de nieuwe tarieven (dubbeltariefsysteem) zijn de oude printers niet meer geschikt (printers met lint)
De nieuwe thermische printers kosten 285,00 euro excl BTW.
De F1 taxameters zijn altijd al geschikt geweest voor een dubbeltariefsysteem, maar de nieuwe eisen voor de geprinte bon maken het noodzakelijk dat de meter word aangepast. Ook hier zijn kosten aan verbonden. Hiervoor moet deze worden opgestuurd. Uiteraard stellen wij bestaande klanten een leenmeter ter beschikking voor de periode dat de eigen meter weg is voor ombouw.

producten.txt · Laatst gewijzigd: 11-08-2018 17:43 door Gerrit Jan Dreijer

Paginahulpmiddelen