Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Zijbalk


voor 24/7 service klik hier...


since 1994


Web
Analytics

start

xj3 engineering

waar het mee begon... xj3 engineering is een samenwerkingsverband van kleine bedrijven, werkzaam in de industrie. Ieder bedrijf apart heeft zijn eigen specialismen, samen kunnen we dus een breed pakket van diensten aanbieden.


Wie „zijn” xj3 engineering:

DREIJER industrial automation

oude website

  • paneelbouw
  • aandrijftechniek
  • automatisering


Creative Engineering

foto

  • machinebouw
  • constructies
  • onderhoudLC Consultancy

LCC website

  • machinebouw
  • cnc techniek
  • lasersnijden

nieuws

19-05-2018: Voorlopig even de Facebookpagina's offline gezet in verband met de AVG tot het duidelijk is wat de consequenties zijn. Facebook is leuk, maar het moet geen administratieve last worden.
Tellers van pagina verwijderd.

11-08-2014: De site maakt sinds enkele dagen gebruik van een veilige versleutelde SSL verbinding. Dat is veiliger en bovendien zorgt Google voor een hogere plek in de zoekresultaten voor beveiligde sites.

19-03-2014: Het aantal mobiele gebruikers blijft groeien: Maar liefst 9,6% van de bezoekers doet dat per telefoon en 6,2% met een tablet.

02-04-2013: De mobiele nummers op de adressenpagina zijn nu met een mobiele telefoon ook „klikbaar”.
15-02-2013: Wegens overmatig veel belangstelling vanuit Rusland is registreren even niet mogelijk. Voor registratie eerst even mailen dus.
03-01-2013: De hele website is vernieuwd en is nu „smartphone vriendelijk”. Meer dan 6% van de bezoekers komt namelijk via smartphone's dus dat werd tijd.
De pagina's die voorheen nog extern waren zijn nu ook hier geïntegreerd:
elektro tabellen,
NC codes,
kabels.
Verder is er nieuwe pagina toegevoegd voor diegenen die graag eens met linux willen experimenteren. Hier staan wat verschillende soorten linux besproken en ook hoe je heel eenvoudig een PC kan opstarten vanaf een USB stick met linux, dus zonder gelijk je Windows™ vaarwel te zeggen.


disclaimer
Wij doen ons best deze site „zuiver” te houden. Maar omdat veel van de pagina's ook door derden gewijzigd kunnen worden, nemen wij geen verantwoording voor schade ontstaan door verkeerde informatie. Beledigende, bedreigende en/of discriminerende uitlatingen, en overige zaken die tegen de wet 1) zijn of een copyright schenden, zullen zo spoedig mogelijk na het bekend worden verwijderd worden. Diegenen 2) die zich hieraan schuldig maken, zal de toegang tot de site ontzegd worden.

:!: klik hier voor cookie informatie

1) op deze site is alleen de Nederlandse wet van toepassing
2) ip adressen worden geregistreerd
start.txt · Laatst gewijzigd: 19-05-2018 11:03 door Gerrit Jan Dreijer

Paginahulpmiddelen